Etusivu
Masajo
Ajankohtaista
Koulutusta
Palautteet
Yhteystiedot
Kuvagalleria
Löydä lähin jälleenmyyjä
Osta suoraan verkkokaupasta

Tilausjärjestelmä jälleenmyyjille, ryhmille, jne.

   Käyttäjätunnus:
   Salasana:


Rekisteröidy tästä Unohtuiko salasana? (rekisteriseloste)


Kuvapankki tuotekuvista
Jaksamisjuoma logo


Jaksamisjuoma on erinomainen juoma urheiluun, toimistotyöhön, puutarhatöihin ja matkoille. Tehokkaampi ja terveellisempi vaihtoehto energiajuomille, kahville, urheilu- ja palautusjuomille.

Jaksamisjuoma vanilja

Yli 10 vuoden kehitystyön tuloksena ja kehujen tulosten saattelemana, tuomme markkinoille vaniljan makuisen Jaksamisjuoma-jauheen, joka on helppo sekoittaa jokapäiväisessä käytössä.

Kuninkaallinen viestinviejä Inkojen aikaan Chasqui (kuvassa) oli sitkeä ja kovakuntoinen viestinviejä. Hän kohtasi vuoria, viidakkoa ja ankaraa säätä. Chasqui vastaa nykypäivän huippu-urheilijaa. Sama Chasqui-viestinviejä on edustanut Masajon timantti-logossa jo yli 15 vuoden ajan.

Käyttäjien kommentteja
- "Jaksamisjuoma ollut ihan mahtava! Nesteytyksen avuksi, vaikkapa junamatkalla"
- "Tämä ei nosta verensokeriarvojani"
- "Nyt se on todistettu, tämä on paras urheilujuoma"
- "Ennen urheilusuoritusta, aloita tankkaus puolituntia aikaisemmin"
- "Todella hyvin pelastaa töiden viimeiset tunnit"
- "Okinawan kuumuus ei haitannut peliä"
- "Jaksoin juosta, vuoriston korkeudesta huolimatta"
- "Juoman avulla ravihevoset eivät tarvitse palautuskemikaaleja. Aineenvaihdunta on erinomainen jaloissa ja karva kiiltää"
- "Hyvin jaksaa puutarhahommissa, kuumuudesta huolimatta"
- "Alussa maku ei miellyttänyt, mutta nyt se on lempijuomani"

U20 jääkiekkoilijoiden ravintoneuvoja suosittelee tuotetta (2016)

Käyttöohje
Jaksamisjuoma soveltuu nautittavaksi ennen fyysistä suoritusta, sen aikana ja sen jälkeen. Maratoonarit aloittavat käytön jo viikkoa aikaisemmin tankatakseen tasapainoisen mineraalilatauksen. Normaali urheilussa juoma on hyvä juoda n. puolituntia ennen suoritusta. Itse suorituksen aikana suosittelemme tuplaamaan veden määrän. Palautumisessa tehon huomaa jo 5-10 minuutissa. Juoma soveltuu erinomaisesti myös toimistotyöläisen ja opiskelijan energian saantiin. Juhlajuoman saa tekemällä sekoituksen kaksi tuntia ennen tarjoilua, jolloin vaniljan täyteläinen maku tulee herkullisesti esiin.

Mittalusikallinen jauhetta sekoitetaan 2,5 dl vettä, eli sekoita puolen litran pulloon 2 mittalusikallista. Purkki sisältää 180 grammaa tuotetta, eli 18 annosta (4,5 litraa valmista juomaa). Jaksamisjuoma sekoitus ohje: 1 mittalusikallinen per 250ml

Jaksamisjuoma Päivän ja yön aikana elimistöstä haihtuu vettä ja suoloja. Samalla elimistö myös kuluttaa energiaa ja tarvitsee sitä lisää. Jaksamisjuoma lisää elinvoimaa ja suorituskykyä auttaen kehoa ja mieltä jaksamaan. Se sopii kaikkeen, aina huippu-urheilusta töissä ahertamiseen. Juomassa yhdistyvät veden, kristallisuolan ja täysruokosokerin parhaat ominaisuudet: vesi antaa nestettä keholle, kristallisuola paikkaa suolan tarvetta ja täysruokosokeri antaa pitkäkestoisen energian lähteen. Luonnonmukaisten koostumuksiensa ansiosta täysruokosokeri ja kristallisuola imeytyvät erinomaisesti elimistöön. Juoman valmistuksessa on tärkeää kuunnella omaa kehoa ja makuaistia. Se sopii nautittavaksi kylmänä tai kuumana.

Halutessasi sekoittaa juoman itse, voit käyttää yli 10 vuotta sitten kehitettyä reseptiämme. Vaikutuksen varmistamiseksi suosittelemme käyttämään Masajon aitoja tuotteita:
- 3 rkl Intiaanisokeri® -täysruokosokeria
- ¼ tl Ruususuola® -kristallisuolaa.
- 3 dl vettä
(Urheilusuorituksen aikana veden määrän voi tuplata. Tärkeintä on, että löytää oman sopivan maun. Juomaan voi sekoittaa myös vähän tyrni- tai puolukkamehua).

Jaksamisjuoma

Aito Ruususuola® -kristallisuola tulee Boliviasta, Etelä-Amerikan sydämestä. Andeilla, suojaavan maakerroksen alla kristallisuola on aikojen saatossa säilynyt koskemattomana ja ihanteellisissa olosuhteissa. Koska kristallisuola on turvassa saasteilta ja sadeveden liuotukselta, se on yksi maailman puhtaimmista suoloista. Suojakuoren luoma paine on säilyttänyt kristallisuolan elintärkeät mineraalit. Tästä johtuen kristallisuolassa on moninkertaisesti enemmän elimistölle tärkeitä mineraaleja kuin tavallisissa suoloissa. Lisäksi se tarjoaa pehmeän ja puhtaan maun.

Intiaanisokeri® -täysruokosokeri valmistetaan satoja vuosia vanhan perinteen mukaan. Tämä luonnonmukainen valmistustapa on hellävarainen ja ravintoaineita säästävä. Bolivian neitseellisen ja runsasravinteisen maapohjan ansiosta sokeriruoko saa kaikki tarvittavat ravinteet maaperästä, ja siitä syystä se sisältää runsaasti elimistölle tärkeitä mineraaleja. Tärkeiden kivennäisaineiden lisäksi täysruokosokerilla on miellyttävä ja luonnollinen ruokohunajan maku. Intiaanisokeri® imeytyy hitaasti, jolloin energian saanti jakaantuu tasaisesti pitkälle aikavälille ja auttaa jaksamaan kauemmin kuin tavallinen sokeri.

Julkaisu käyttäjältä Meiju Ruotsalainen.

Katso myös Jaksamisleipä


Intiaanisokeri
Käyttöohjeet
Reseptit
Tunnista aito täysruokosokeri

Ruususuola
Käyttöohjeet
Kuvagalleria

Jaksamisleipä
Jaksamisjuoma
Maca raaka

Vetoomus Intiaanisokeri kaapattu?!


Seuraa Masajon työntekijää 3 kuukautta Boliviassa

Copyright © Masajo

MASAJO Yrittäjäntie 24, 01800 Klaukkala, puh. 09 2769 1050