Etusivu
Masajo
Ajankohtaista
Koulutusta
Palautteet
Yhteystiedot
Kuvagalleria
Löydä lähin jälleenmyyjä
Osta suoraan verkkokaupasta

Tilausjärjestelmä jälleenmyyjille, ryhmille, jne.

   Käyttäjätunnus:
   Salasana:


Rekisteröidy tästä Unohtuiko salasana? (rekisteriseloste)


Kuvapankki tuotekuvista
Täysruokosokeri

Tunnista aito täysruokosokeri

Markkinoille on saapunut paljon erilaisia täysruokosokereita ja ns. intiaanisokereita. Ovatko nämä kaikki kyseiset tuotteet juuri sitä aitoa perinnetuotetta? Aidon Masajon Intiaanisokerin voi tunnistaa jäljitelmistä seuraavaan tapaan:

  1. Sokeri on helppo värjätä melassilla. Mutta pysyykö väri, jos sokeri sekoitetaan veteen? Sekoita yksi ruokalusikallinen sokeria desilitraan vettä ja katso miltä näyttää. Tee sama aidolle Masajon Intiaanisokerille ja katso minkälainen ero niillä on. Väri kertoo täysruokosokerin pääravintoaineiden ja hivenaineiden kokonaiskoostumuksesta.
  2. tunnista aito täysruokosokeri
  3. Täysruokosokerissa pitää olla hiilihydraatteja alle 90%, jotta pääravintoaineille ja hivenaineille jää tilaa. Masajon Intiaanisokerissa on hiilihydraatteja 89,5% Suomen tullilaboratorion tutkimuksen mukaan.
  4. Täysruokosokerissa ei ole kiteitä. Moni ”täysruokosokerin” valmistaja on piilottanut kristalloituneet sokerikiteet jauhamalla ne hienoksi, jotta se näyttäisi enemmän täysruokosokerilta. Pienen pienet kiteet voi huomata katsomalla tarkkaan. Hampaiden välissä kiteet rahisevat.

Täysruokosokeri on sen verran vaikea ja hidas valmistaa, joten suurin osa markkinoilla olevista täysruokosokereista ovat todellisuudessa raakaruokosokereita. Aito Masajon Intiaanisokeri, joka täyttää Japanin valtion yliopiston perinnetuotevaatimukset, on valmistettu perinteiden mukaan, ja se voidaan erottaa alla olevasta tunnuksesta.

Juokseva intiaani

Avaa tulostettava esite.

Katso tästä tarkempi tutkimustulos täysruokosokerin ja raakaruokosokerin eroista.


Intiaanisokeri
Käyttöohjeet
Reseptit
Tunnista aito täysruokosokeri

Ruususuola
Käyttöohjeet
Kuvagalleria

Jaksamisleipä
Jaksamisjuoma
Maca raaka

Vetoomus Intiaanisokeri kaapattu?!


Seuraa Masajon työntekijää 3 kuukautta Boliviassa

Copyright © Masajo

MASAJO Lahnuksentie 22, 01840 Klaukkala, puh. 09 2769 1050