Etusivu
Masajo
Ajankohtaista
Koulutusta
Palautteet
Yhteystiedot
Kuvagalleria
Löydä lähin jälleenmyyjä
Osta suoraan verkkokaupasta

Tilausjärjestelmä jälleenmyyjille, ryhmille, jne.

   Käyttäjätunnus:
   Salasana:


Rekisteröidy tästä Unohtuiko salasana? (rekisteriseloste)


Kuvapankki tuotekuvista
Intiaanien koristekuviota

VETOOMUS

INTIAANISOKERI KAAPATTU?!

Olemme saaneet hämmentäviä kyselyjä asiakkailtamme, jotka ovat käyttäneet vuosikausia tuotettamme Intiaanisokeri-täysruokosokeria. Kauppoihin on ilmestynyt toinen ”Intiaanisokeri”, isolla kirjoitettuna.

Jo vuonna 2000 toimme Suomeen suurlähettiläämme ja Bolivian maatalousministeriön valtuuttamina täysruokosokerin, jolle kunnioituksesta intiaanien työtä kohtaan annoimme nimen INTIAANISOKERI. Perustimme yhteistyöyrityksen Bolivian ja Suomen välillä. Nimeksi rekisteröitiin MASAJO, perheemme jäsenten alkukirjaimista. Aputoiminimeksi rekisteröitiin INTIAANISOKERI sen jakelua varten. Patentti- ja rekisterihallituksen virkamiehet vakuuttivat, ettei tarvita muuta rekisteröintiä.

Koska minua ”intiaani-Mattia” pyydettiin kouluttamaan lukuisia hoitoalan ammattilaisia ja opettajia tästä vanhasta kulttuurista ja tuotteesta, nimestä INTIAANISOKERI tuli niin tunnettu, että monet erehtyivät luulemaan sitä yleisnimeksi ja yrittäjät erehtyivät käyttämään sitä tuotteissaan. Selvityksen jälkeen he jättivät sen. Suuret kiitokset siitä heille. Vain yksi yritys, jonka johtaja mainitsi, että tämä on vain bisnestä heille, jatkoi käyttämistä.

Patentti- ja rekisterihallituksen virkamiehet kehottivat viemään asian oikeuteen, mutta kuinka voisimme viedä asian oikeuteen, onhan tämä työ rauhan ja ystävyyden työtä. Ja haluamme ajatella kaikista hyvää.

Onko sitten aidolla ja kopioidulla Intiaanisokerilla eroa? Muutama vuosi sitten vertasimme näitä kahta tuotetta Novalab-laboratoriossa. Aidossa oli lähes kaksinkertainen määrä kivennäis- ja hivenaineita vastaavanlaiseen kopioituun verrattuna. Nuoret yrittäjämme teettivät nyt uuden analyysin toisessa laillistetussa laboratoriossa. Tulokset olivat samat kuin aikaisemmassa analyysissa. Kysymys on siis maaperän elinvoimaisuudesta ja laadusta, sekä lajikkeesta. Tämän vuoksi haluamme kiinnittää huomion intiaanien maaperän viisaaseen käyttöön, ettei sitä tuhottaisi vääränlaisella bisnesviljelyllä.

Aidon Intiaanisokeri-täysruokosokerin tunnistaa myös pakkauksesta. Siitä löytyy juoksijalogomme ja bolivialainen jaguaari.

Nyt vetoamme kilpailevaan yritykseen, että he lakkaisivat käyttämästä tuotemerkkiämme, eivätkä johtaisi käyttäjiä harhaan, vaan keksisivät oman nimen tuotteelleen. Me voimme yhdessä auttaa ihmisiä parempaan elämäntapaan taistelematta toisiamme vastaan.

Matti Kuosmanen

Matti Kuosmanen
Yhteistyövaltuutettu

MASAJO OYIntiaanien koristekuviota

Intiaanisokeri
Käyttöohjeet
Reseptit
Tunnista aito täysruokosokeri

Ruususuola
Käyttöohjeet
Kuvagalleria

Jaksamisleipä
Jaksamisjuoma
Maca raaka

Vetoomus Intiaanisokeri kaapattu?!


Seuraa Masajon työntekijää 3 kuukautta Boliviassa

Copyright © Masajo

MASAJO Lahnuksentie 22, 01840 Klaukkala, puh. 09 2769 1050